Company

 

CompanyProductsNewsDisclaimerContact Us

 

 

 

 

Wat doet Dutch Orthopedical Center? 

Wij richten ons vooral op de behandeling van klachten m.b.t. het houdings- en bewegingsapparaat. Deze klachten kunnen voortkomen uit een foutief houdings- en bewegingspatroon of het ontbreken van een lichaamsdeel.

Deze asymmetrie geeft soms een overbelasting en op den duur klachten, direct, soms indirect. Door een analyse van het houdings- en bewegingspatroon kunnen de overbelastende elementen worden opgespoord en zo mogelijk worden verholpen.

Voor het opsporen hebben wij een eigen methode ontwikkeld, deze methode is gebasseerd op elementaire biomechanica. door deze methodiek komen er vaak verassend simpele oplossingen voor gecompliceerde problemen die veel verlichting kunnen geven.

Wij adviseren u wel om uw huisarts altijd in te lichten over uw klachten of stappen die u wilt nemen omtrent uw herstel.

Bij aanmelding zal er een afspraak met u worden gemaakt voor een intake. Deze intake zal bestaan uit een onderzoek waaruit duidelijk moet worden of wij iets voor u kunnen betekenen.

Naast onderzoek zijn wij bezig met het ontwikkelen van nieuwe orthopedische hulpmiddelen die onopvallend en toch zo functioneel mogelijk zijn.

 

Dutch Orthopedical Center hoopt u van dienst te kunnen zijn. 

 

 

[Home][Company][Products][News][Disclaimer][Contact Us]

 

Copyright (c) 2005.Dutch Orthopedical Center All rights reserved.
K.v.K. nummer: 01085140
Zorgverlenerscode: 520085163