Disclaimer

 
CompanyProductsNewsDisclaimerContact Us

 

 

     
Disclaimer
 


Informatie over de inhoud van deze website.

Deze website van Dutch Orthopedical Center is gericht op de Nederlandse bezoeker.

De informatie op deze website dient slechts te worden gebruikt voor algemene informatiedoeleinden. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Hoewel Dutch Orthopedical Center zorgvuldigheid in acht neemt bij het verstrekken van informatie via deze website, kan Dutch Orthopedical Center de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie niet garanderen. Tevens kan Dutch Orthopedical Center niet garanderen dat deze website ononderbroken en foutloos functioneert. Gebruik van de geboden informatie geschiedt op eigen rekening en risico. 

Hoewel Dutch Orthopedical Center alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Dutch Orthopedical Center niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Dutch Orthopedical Center is in geen geval aansprakelijk voor enige schade die het directe of indirecte gevolg is van of in verband staat met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie.

 

                

 

 

[Home][Company][Products][News][Disclaimer][Contact Us]

 
Copyright (c) 2005.Dutch Orthopedical Center All rights reserved.
K.v.K. nummer: 01085140
Zorgverlenerscode: 520085163