Products

 
CompanyProductsNewsDisclaimerContact Us
 
 
 

                                        
 

Korte uitleg

 

D.O.C. verleent zorg en diensten aan mensen met lichamelijke klachten zoals bewegingsklachten.
Het is een combinatie van een praktijk en orthopedische instrumenten makerij en richt zich in het bijzonder op mensen met onverklaarbare of uitbehandelde bewegingsbeperkingen.

Voor deze groep cliŽnten heeft Dhr. D. v/d Meulen een breed zorgaanbod ontwikkeld. Dankzij de toepassing van mechanica biedt het nieuwe aanknopingspunten voor behandeling van chronische bewegingsklachten.

Het zorgaanbod van D.O.C. bestrijkt momenteel alle noodzakelijke vormen van behandelingen op bovenstaande gebieden, zoals: Onderzoeken, Diagnosticeren, behandelen, aanmeten en vervaardigen van orthopedische steunzolen, hakjes, bekkenbandages, etc.

D.O.C. kiest voor een laagdrempelige benadering en stelt wederzijds respect en samenwerking centraal.
 


Bekkenbandage 

 

Van de vrouwelijke patienten die zich bij D.O.C. aanmelden (via verwijzers of particulier) ondervindt een aanzienlijk deel ernstige beperkingen als gevolg van bekkenproblemen. Omdat pijn de behandeling van bekkenproblemen ernstig bemoeilijkt maakt D.O.C. gebruik van een eigen ontwikkelde bekkenbandage. Deze bekkenbandage verruimt de therapeutische mogelijkheden en biedt overigens zeer goede resultaten.
 

Steunzolen

 

Het onderzoek of therapie kan voor Dhr. D. v/d Meulen aanleiding zijn de cliŽnt te adviseren om een steunzool of een ander hulpmiddel aan te schaffen. Vooral bij de behandeling van sommige rugklachten en vermoeidheidsklachten is het gebruik van dergelijke voetcorrectors heel effectief. D.O.C. beschikt over een eigen instrumentenmakerij, die een verfijning heeft ontwikkeld van de gangbare aanmeettechnieken. Dankzij deze vinding is D.O.C. in staat om de steunzool van de cliŽnt tijdens het aanmeetproces aan te passen. Hierdoor kan het maximale effect worden bereikt.

[Home][Company][Products][News][Disclaimer][Contact Us]
Copyright (c) 2005.Dutch Orthopedical Center All rights reserved.

K.v.K. nummer: 01085140

Zorgverlenerscode: 520085163